Vad jag tycker...

Tony Rahm


Moderat Såklart!Ni når mig enklast på moderattony@msn.com


Här nere kan du löpande före, under och efter valet

se vad jag tycker i olika samhällsfrågor. Tveka inte att kommentera!

För övrigt bygger jag hela mitt politiska engagemang på att människor själv ska styra över sina liv och inte korkade politiker!

  • NATO-medlemskap-

NATO är en garant i världen för frihet och stabilitet. När den ryska björnen Putin ryter kan vi inte sitta stilla och vifta med den vita flaggan. Här krävs handling & beslutsamhet.

  • Betyg & Kunskap

Sverige utsätts för hård konkurrens från en mängd olika håll. T.ex utexaminerar Indien varje år ca 20 milj civilingenjörer. För att vi ska kunna bli en vinnare i den globala konkurrensen krävs det att vi har fullt fokus på kunskap & forskning. Detta fokus måste vi har redan från början i skolan. Därför är jag för betyg i lägre åldrar än idag. Helt enkelt för att det är ett viktigt instrument för att höja kunskapsnivån.

  • Spårvagn

Vi är alla överens om att Malmö växer och behöver bättre lösningar för kollektivtrafiken. Spårvagn är inte en sådan lösning, den kostar enormt mycket pengar, den är oflexibel och den kommer ta upp mycket plats i stadsmiljön. Om vi tittar i ett hundraårsperspektiv så är det ingen dum idé att börja planera för en tunnelbana i Malmö som är integrerad med citytunneln. 

  • Invandring

Sverige måste ha en mycket stramare migrationspolitik än vi har idag. Vårt fokus måste vara att integrera de personer som kommit till vårt land. För de som får nej på sin asylsökan ska återvändadne ske omedelbart.